Over Degustatielunch in de hotelschool Ter Groene Poorte, De Casserole, in Brugge

Degustatielunch in de hotelschool Ter Groene Poorte, De Casserole, in Brugge

Op vrijdag 28 november bezoeken we de hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge voor een degustatielunch door de leerlingen van het 6de specialisatiejaar.

Deze hotelschool, die duurzaamheid en innovatie op de eerste plaats zet, telde al heel wat gekende sterrenchefs onder zijn oud-leerlingen.

In de sfeer van een authentieke 18de -eeuwse boerderij laten de leerlingen van het 6de specialisatiejaar ons kennismaken met hun culinaire talenten.

Wij vertrekken vanuit Gent Sint-Pieters met de trein van 11.11 uur naar Brugge waar we naar de hotelschool wandelen die zich aan de achterzijde van het station bevindt (de afstand is slechts 750 m).

Daar worden we om 12.00 uur verwacht in het schoolrestaurant ‘De Casserole’ voor een 5-gangen degustatiemenu met aangepaste dranken.

Het menu is als volgt:

  • Hapjes van de chef
  • Artisjok I Humus I Shii Take I Peterselie
  • Schartong I Mosselen I Zeekraal I Witte wijnsaus
  • Wilde eend I Spitskool I Girolles I Dadel I Bruine aardappel
  • Yoghurtsorbet I Meloen I Rood Fruit / Meringue

 

De prijs voor deze activiteit bedraagt 76 euro voor leden en 81 euro voor niet-leden. Hierin is inbegrepen het degustatiemenu met aperitief en aangepaste dranken. Vermeld bij inschrijving eventuele dieetwensen zoals vegetarisch of allergieën. In de prijs is het vervoer niet inbegrepen. 

Voor informatie en inschrijvingen contacteer Pol Storme, tel. 0493 42 25 75, e-mail: oostakker@cultuursmakers.be. Inschrijven kan ook via deze website.

Na bevestiging van je inschrijving, gelieve te betalen op rekening BE10 7360 6084 2104 van Cultuursmakers Oostakker. Je bent slechts definitief ingeschreven na betaling.